![]() |
Tämä on pala taivasta: suklaata, kinuskia, jäätelöä ja pähkinöitä! |
SNICKERS-JÄÄTELÖKAKKU
1 ½ l vaniljajäätelöä
150 g suolapähkinöitä
2 kpl Maraboun double nougat -patukkaa (tai muuta suklaata)
1 prk valmista kinuskikastiketta
Koristelu:
75 g tummaa suklaata
suolapähkinöitä
- Paloittele jäätelö kulhoon ja anna pehmentyä 5-10 minuuttia, kunnes massa muistuttaa pehmistä.
- Raasta nougat-patukat karkeaksi raasteeksi. Pidä patukoita ennen raastamista pakastimessa. Jähmettynyttä nougatia on helpompi raastaa.
- Vuoraa suorakaiteen mallinen vuoka kelmulla.
- Kokoa kakku lusikoimalla vuoan pohjalle ensin sentin kerros pehmeää jäätelöä, sitten nougat-raastetta, suolapähkinöitä ja kinuskikastiketta. Lusikoi vuokaan taas jäätelökerros ja sitten muita täytteitä. Toista kerrokset vielä pariin kertaan, tee päällimmäiseksi jäätelökerros.
- Nosta vuoka jäätymään pakastimeen, ainakin 3-4 tunniksi.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa jaksottain.
- Kumoa kakku tarjoiluastiaan.
- Valuta sulaa suklaata kakun päälle ja koristele suolapähkinöillä.
- Nauti esimerkiksi kahvin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti